Cégtörténet

Az 1992-ben alapított Complan Mérnöki, Számítástechnikai és Tervező Betéti Társaságot, a statika és a számítástechnika területén már akkor sok évtizedes együttes tapasztalattal rendelkező mérnökök hozták létre.

Az alapítók elvitathatatlan érdeme annak korai felismerése, hogy a mérnöki munka nem nélkülözheti a számítógép használatát. Ennek jegyében mindig is arra törekedetünk, hogy a kornak és a célnak legmegfelelőbb programokat használjuk a tervezés során. Az 1999 évi referenciában érdekességképpen feltüntettük egy kis modell képét, melyet a már akkor is a piacvezető Xsteel 5.4-es verziójával készítettünk. Cégünk fő profilja a különböző funkciójú acélszerkezetek magas színvonalú tervezése, melyet természetesen mindig a Tekla program aktuális verziójával végzünk.

2012-ben sikeresen pályáztunk az EMVA főjogcím alatt futó, mikrovállalkozások fejlesztésére kiírt pályázatra. Ennek keretében a számítástechnikai háttér bővítésére és egy új Tekla licence megvásárlására került sor.
Törekvéseink eredményeképpen egyre nagyobb megbízások kihívásainak tudtunk megfelelni. Saját tervezői kapacitásunk a megbízható partnerkapcsolatainknak köszönhetően rugalmasan, akár többszörösére is bővíthető.

Köszönjük érdeklődését cégünk iránt.

Az általunk nyújtott szolgáltatásokról részletes információkat talál a Tevékenységek menü alatt.

Kérjük tekintse meg referenciáinkat.

Levelezési cím:
7521 Kaposmérő
Fodor András utca 14.
Iroda:
2500 Esztergom
Basa utca 29.
Telefon:
+36 (20) 252-7891
+36 (20) 914-9613
© 2012-2013 Complan Bt.
Készítette:
Frontend Kft.